15 Eylül 2015 Salı

MAC STUDIO SCULPT DEFINING BRONZING POWDER

Herkese tekrar merhaba :)


Mac markasının birkaç ayda bir sınırlı sayıda ürettiği ürünleri olduğunu takip edenler iyi bilir. Satışa sunulduğu andan itibaren çok hızlı bir şekilde tüketilen bu ürünlerin muadilleri bazen olabiliyorken çoğu zaman olamayabiliyor.


Açıkcası ürünlerini merak ettiğim marka ulaşılabilir ise bu 'Limited Edition' furyasından pek etkilenmiyorum. Ama o dönemde şayet yolumun üzerine çıkarsa da bakmadan geçmem :)
Yazının başlığında belirtmiş olduğum Mac markasına ait bronz pudra tam da böyle bir günde karşıma çıktı :)


Mac mağazasına ihtiyacım olan başka bir ürünü almaya gitmiştim ve gözüm bu bronz pudraya takıldı. 2 rengi vardı ve ben tercihimi 'Golden Rinse' renginden yana kullandım. Normalde pek bronzer delisi biri değilimdir,kontür de çok sık yapmam. Lakin yaz başı olmasından mütevellit cildimde doğal bronz görünüm istediğimde kullanabileceğim bir ürün olduğunu düşünüp aldım.

Esasında alırken kafamda ıslak da kullanabilirim düşüncesi vardı ve satış sorumlusuna sorduğumda ıslak da kullanılabilir dedi,yine de ikna olamadım :) Her neyse bronzerların genelinde var olan o kiremitimsi renk bu pudra da yok,ben yaz tatilimde özellikle karıştırma rengi harici göz kapaklarıma far gibi uygulayıp göz makyajımı tamamladığım çok oldu. Sıcak tonlu, içinde çok minik ve doğal ışıltıları olan yüz de ve göz üzerinde çok güzel duruşu olan bir pudra kendileri. Dilerseniz yüzünüzün veya dekolte bölgenizin tamamına uygulayabilirsiniz çünkü rengi yoğun değil.
Rengi bana sütlü çikolatayı anımsatıyor ve bir parmak çalasım geliyor :) İnternet sitesinde satışı halen var ve fiyatı 86,00 TL. Şayet sağlıklı ve doğal bir bronz görünüm istiyorsanız bu ürünü tavsiye edebilirim. Bu arada ürünü ıslak da kullandım ama kuru halinden herhangi bir farkı olmadığı için tekrar denemedim.

Sevgiler...


14 Eylül 2015 Pazartesi

NARS RADIANT CREAMY CONCEALER

Herkese merhaba...

Uzunca bir aradan sonra tekrar geri dönüş yaptım blog yazılarıma. Biliyorum son zamanlarda yaşanan tatsız olaylar sebebiyle keyfimiz pek yok,dua ve pozitif enerjiyle tekrar huzur dolu günlere uyanmanın temennisi ile yazıma başlıyorum.

Artık yaz mevsimini geride bıraktık,sıcak havaların son demlerini yaşıyoruz. Kimisi bu duruma üzülürken; kimisi de seviniyor. Şahsen ben şallar, deri ceket, trençkot ve botların mevsimini hep sevmişimdir. Yazın hele ki bu sene yaşadığımız olağanüstü sıcaklar nedeniyle her kıyafetin fazlalık gibi geldiği o nemli günlerin ardından son günlerde tam istediğim havaları yaşıyorum :)

Ve tabi ki sıcak havalar da biz bayanların en çok katlanamadığı şeylerden biri de 'MAKYAJ' !!! Ne onunla ne de onsuz biliyorum, makyajlı iken kendimizi daha iyi hissettiğimiz de bir gerçek. Mesela benim bir makyaj da olmazsa olmazlarımdan biri concealer (göz altı kapatıcısı) dır ve yaz / kış muhakkak kullanırım. Uzun süredir açık ara farkla severek kullandığım concealer  Mac Prolongwear. Lakin çıktığından beri birçok makyaj bloggerının ve artistinin kullandığı bir ürüne de kayıtsız kalamayıp aldım :) (Ah şu kozmetik merakımız yok mu? :p)

Bahsetmiş olduğum ürün tabi ki Nars Radiant Creamy Concealer. Yapısı isminde de belirtildiği üzere krem gibi, sürümü ve uygulaması oldukça rahat. Kapatıcılığı güzel, prolongwear a oranla aydınlatma özelliği de var. Goz altlarınızda kalıp gibi durmuyor, ıslak bir süngerle uygulandığında oldukça doğal duruyor. Kremsi yapısından mıdır nedir biraz çizgilenme yapıyor. Kalıcığı ise transparan pudrayla sabitlendiğinde oldukça iyi. 




Tüp ürün olduğundan bittiğinde  diplere doğru kullanımı biraz zorlaşacağı için ambalajlama açısından çok iyi bulmadım. Sevdiğim bir ürün mü oldu derseniz; evet kesinlikle sevdim. Ama Mac Prolongwear'dan da vazgeçemiyorum :) Göz altlarımızın korkulu rüyası morlukları en iyi örten ürünlerden biri olduğu için onunla yola devam ederken, Nars'ı ise özel günlerde ve hafta sonları dışarı çıkarken kullanmaya devam edeceğim :)

Sevgiler...